Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Supersunde bananpandekager!

Vegansk

Inspireret af min veninde, der spiser efter paleodiæten, har jeg lavet en vegansk udgave af hendes morgenmadspandekager, som er super lækre (hendes indeholder 1 æg i stedet for min vand/chiafrøblanding).

Chiafrø og vand hældes i et glas og trækker mindst ½ time (kan med fordel stå natten over, hvis man vil have pandekagerne til morgenmad). Det bliver til en slags chiafrøslim.

Chiafrøslim, banan og kanel blendes med stavblender og steges på en slip let pande (eller almindelig pande med lidt smagsneutral olie) over svag varme i ca 5 minutter på hver side. Vær meget forsigtig når du vender dem - jeg bruger 2 spatler til at vende med.

Voila!

Jeg er især vild med at spise dem drysset med blåbær og raw cacaonibs. Det er himelsk morgenmad men kan også bruges som mellemmåltid eller dessert.Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Karat

Ingredienser:

1 spsk chiafrø
75ml vand
1 banan
½ tsk kanel

Bliver til 1 stor pandekage.

 
Se flere opskrifter på Morgenmad


Kommentarer

Mette1975
11 år siden

Super dejlig opskrift! Min mand lavede denne igår.. Men hvordan kan det være at den følger paleo diæten? ifølge http://www.nem-opskrift.dk/stenaldermad-paleo/ så må man da ikke spise frugter hvis man skal leve på stenaldermad

Mvh Mette