Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Burger med champignon og nødder

Burger med champignon og nødder

Vegansk

Skyl og skær champignonerne i halve, skyl persillen og put det hele i blenderen. (tilføj evt. en spsk olie, så er det nemmere at blende det) Blend til en tyk masse. Stil til side. hak løg og hvidløg og varm en pande op med lidt olie, svits løg og hvidløg i ca. 5 min. Hak nødderne groft. Bland champignonmassen og løgene sammen i en skål. tilsæt brødkrummer, tahin, nødder, tamari og oregano.
Nu har du en fars som er meget løs i det. Tilsæt 2 dl. mel, rør det hele godt sammen og sæt farsen i køleskabet i ca. 45 min. Når du tager farsen ud, tilsæt da den sidste dl. mel, og smag til med salt og peber. Varm en pande op og form og steg bøfferne til de er gyldne. Farsen kan godt virke meget våd, men de bliver for tunge hvis man tilsætter mere mel, så vend bøfferne når du kan mærke at de har fået stegeskårpe. De her bøffer smager bare fantastisk i en burger (:

Se mine opskrifter på: http://pablosgreencorner.blogspot.dk/search?updated-min=2012-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2013-01-01T00:00:00-08:00&max-results=10



Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af pabloscorner

Ingredienser:

500 g. champignon
1 dl. persille
olivenolie til panden
2 store løg
3 fed hvidløg
2 dl. brødkrummer
3 spsk. tahin
100 g. nødder (jeg brugte hasselnødder)
3 spsk. tamari
1 spsk. oregano
ca. 3 dl. hvedemel
slat og peber
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad