Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Hvidkålsbomber

Vegansk

Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Hak alle grøntsagerne, undtagen tomaterne, og svits hele herligheden på en pande med lidt olie, på middelvarme i nogle minutter.
Tilsæt soyafløden og lad det simre nogle minutter. Smag til med salt og peber. Hæld fyldet over i en skål og lad det køle lidt af. Hak tomaterne og rør dem i fyldet. (Der bliver fyld til 6 bomber)

Tag nu en kagerulle og rul butterdejspladerne lidt større, placer fyld på midten af dejen, saml hjørnerne midt på og luk til så godt du kan. (de skal helst være helt lukkede) Vend nu bomben om og lig den på en bageplade med bagepapir. (siden du har samlen hjørnerne i skal ligge nedad) Prik huller i bomberne og bag dem i ovenen til de er gyldne på overfladen.

se hvidkålsbomberne på min blog:
http://pablosgreencorner.blogspot.dk/2012/08/hvidkalsbomber.html


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af pabloscorner

Ingredienser:

Fyld:
Ca. 300 g. hvidkål
2 løg
Ca. 200 g. champignon
3-4 fed hvidløg
1 dl. soyafløde
Ca. 10 cherrytomater
Salt og peber.
1 pakke butterdej. (kan fås vegansk i lidl)
 
Se flere opskrifter på Forretter og lette måltider