Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Gulerodsboller

Gulerodsboller

Vegansk

Gæren røres ud i vandet. Sojayoghurt, salt, ruggryn, solsikkekerner og revet gulerod røres i. Rør det godt sammen. Derefter røres melet i, lidt efter lidt.
Rør i dejen indtil dejen er let klistret, men fast til sidst. Du behøver ikke ælte den med hænderne. Kom film over skålen og lad skålen stå i køleskabet natten over.
Næste dag form 10-12 boller af dejen og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve i ca. en halv time ved stuetemperatur og bag dem i alm. ovn ved 260 grader i 4 minutter, hvorefter du skurer ovnen ned til 225 grader og bager dem færdig i 16-18 minutter.

Velbekomme :)


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Remix

Ingredienser:

3 dl vand

1 dl natural sojayoghurt

25 g gær

40 g ruggryn

20 g solsikkekerner

100 g revet gulerod

1 1/2 tsk salt

250 g hvedemel



 
Se flere opskrifter på Brød

Alle opskrifter af Remix:






Kommentarer

minime
4 år siden

Har købt ind til at bage disse boller, dog med speltmel. Men vil det gøre noget for bollerne hvis man skruer lidt op for gulerødderne og kernerne? Eller skal der så noget mere af noget andet i også?
Remix
4 år siden

Nej, det tror jeg ikke at der vil ske noget med. Men måske skulle du skrue op for mængden af mel :)