Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Kanelsnegle

Kanelsnegle

Vegansk

Rør gæren ud i risdrikken. Sukkeret og "No Egg" tilsættes og blandingen piskes med et piskeris. Salt og mel tilsættes. Dejen ældtes godt og hæver i en halv time.

Dejen slåes ned og rulles ud på et meldrysset bord. Fyldet blandes og smøres på en 2/3 del af dejen. Derefter rulles dejen sammen til en pølse, som skæres i skiver og lægges på en bageplade med bagepapir. Sneglene bages i ca. 15 minutter ved 200 grader nederst i ovnen i varmluftsovn.

Denne opskrift gav en lille portion af 10 små kanelsnegle :)



Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Remix

Ingredienser:

Dej:

25 g gær

1 dl risdrik

1 tsk "No Egg"

1 tsk rørsukker

1/2 tsk salt

250 g hvedemel

Fyld:

1/2 revet syrligt æble

1 1/2 spsk rørsukker

1/2 spsk stødt kanel

1/2 spsk vaniljesukker
 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik

Alle opskrifter af Remix:






Kommentarer

vericon
6 år siden

Skidt & kanel
den giver jeg en "head on" med noget biodynamisk -
Venlig hilsen
Remix
6 år siden

Hvad mener du, vericon?