Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Efterårskage med hasselnød

Efterårskage med hasselnød

Vegansk

Til 6 personer. 30 minutters forberedelse. 45 minutters madlavning.

I en skål kombiner mel, stivelse, gær, sukker salt og hasselnødder.

Smelt chokolade over meget svag varme i olie/margarine. Når smeltet tilsættes fløde og mælk.

Hæld den flydende blanding i skålen med tørre ingredienser og rør.

Put i en passende form og bag i 45 minutter ved 180 C.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af MarieM

Ingredienser:

200 g. mel
40 g. kartoffelstivelse
130 g. brunt sukker
1 teske vaniljesukker
1 pakke tørgær
100 g. mørk chokolade
120 g. smeltet margarine/vegetabilsk olie
120 ml plantemælk
120 ml sojafløde
50 g. hasselnød hakket FINT.
1 knivspids salt
50 g. mørk chokolade-knapper
-
 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik