
Fantastisk fennikelsalat!
Vegansk
Tilbered fenniklen - fjern det yderste lag, og vask den godt, halvér, fjern 'hjertet' og hak i mindre skiverBland eddike, olie, sirup, mynte og cayennepeber godt i en skål og hæld over den hakkede fennikel. Smag til med salt, peber, nigellafrø - lad salaten marinere i køleskabet indtil serveringen. Lige inden servering kan du pynte med de små 'dild'-toppe på fenniklen.
http://bananmad.blogspot.dk/2012/09/fantastisk-fennikelsalat.html
Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.
Skrevet af BobbelobBob
3 tsk risvinseddike
2 tsk rapsolie, øko og koldpresset
1-2 tsk agavesirup - smag til, jeg kan bedst lide det salt, men nogen foretrækker mere sirup
1 spsk finthakket afrikansk mynte - evt, pebermynte
1 knivspids cayennepeber
friskkværnet himalayasalt og rosenpeber - [jeg brugte en pebermix m sorte, grønne og rosen peberkorn]
½-1 tsk nigellafrø, også kaldet Jomfru i det grønne
Skrevet af BobbelobBob
Ingredienser:
1 fennikel3 tsk risvinseddike
2 tsk rapsolie, øko og koldpresset
1-2 tsk agavesirup - smag til, jeg kan bedst lide det salt, men nogen foretrækker mere sirup
1 spsk finthakket afrikansk mynte - evt, pebermynte
1 knivspids cayennepeber
friskkværnet himalayasalt og rosenpeber - [jeg brugte en pebermix m sorte, grønne og rosen peberkorn]
½-1 tsk nigellafrø, også kaldet Jomfru i det grønne
Kommentarer
AnniBertelsen
10 år siden
10 år siden
Fantastisk dejlig salat. Jeg bruger fennikel i næsten alt - som et krydderi - men denne opskrift gør, at jeg vil eksperimentere med brugen, så jeg får fennikel smagen - i noget af min mad... Jeg vil lave denne salat igen og igen...
BobbelobBob
10 år siden
10 år siden
Hvor er det dejligt at høre! det minder mig om, at det er ved at være lidt tid siden jeg selv har spist den... hmmm

Marika
10 år siden
10 år siden
Hvor smager den godt! Lavede den 5min efter jeg havde læst opskriften og mums siger jeg bare!!
