Æbleknas
Vegansk
Den her æbleknas er virkelig god til en kold efterårsdag! Og den er så let, så let at laveAlle tørre ingredienser blandes sammen, smør/margarine tilsættes lidt efter lidt og det hele blandes sammen med hænderne, til det bliver en tør-smuldret blanding, som kan drysses. Hvis det bliver til en dej, er der for meget smør/margarine i. Det er med at prøve sig frem.
- Halvdelen af æblebådene lægges i bunden af fadet
- Drys halvdelen af havregryn/nøddeblandingen over
- Resten af æblebådene lægges ovenpå og resten af havregryn/nøddeblandingen drysses over
- Til sidst kan man drysse med lidt rørsukker på toppen
Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca 20-30 min.
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Nohr
Til et mellemstort ovnfast fad :
6 æbler skåret i både med skræl
Ca. 2 håndfulde 5-gryn eller havregryn
Hakkede hasselnødder og/eller mandler
2 spsk grahamsmel
Lidt kanel
Lidt kardemomme
Lidt pulveriseret ingefær
Rørsukker
50 gram plantesmør/margarine
Skrevet af Nohr
Ingredienser:
Til et mellemstort ovnfast fad :
6 æbler skåret i både med skræl
Ca. 2 håndfulde 5-gryn eller havregryn
Hakkede hasselnødder og/eller mandler
2 spsk grahamsmel
Lidt kanel
Lidt kardemomme
Lidt pulveriseret ingefær
Rørsukker
50 gram plantesmør/margarine