Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Polenta tærte

Polenta tærte

Vegansk

Jeg brugte 3 små (mini) tærte forme. men hvis man fordobler denne portion burde man kunne få til en stor normal tærte.

Start med at tænd ovnen på 200 grader (normal ovn).
Bring vandet i kog + bouillon og tilsæt polenta - rør til det er en tyk grød og stil det til side, drys en smule muskatnød i.
Tø spinat op og si væske fra. Rør det sammen med porre der er skåret i fine strimler (brug gerne andre grønsager efter smag) + sqaush der er skåret i mini tern.
Bland no egg med vand og rør i + soyamælk. Tilsæt pressede hvidløg + salt/peber og krydderier efter smag. Dryp en smule rapsolie i og vend det hele godt sammen.
Skær tomat i finde skiver.
Tag formene frem og smør med rapsolie, læg bagepapir ned( brug dine fingre til at holde det nede) mens lægger du tomatskiverne ned, putter spinatfyldet på (fyldet skal fylde lidt overhalvdelen op af siden) til sidst putter du polenta-massen på som låg.
Sæt i ovnen i ca. 10 min til polenta er lidt hård at stikke i men stadig fugtig (svært at beskrive).
Tag tærterne ud og lad dem køle af.
Vend tærteformene og vend din tærte ud på hovedet ( sådan at polentaen nu er bunden ).
Nyd med en god salat eller andet godt til! :-)


Bedømmelse: 9 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af -Nanna91-

Ingredienser:

Polenta 90 g (1 ½ dl ca)
Vand 500 g + grøntsagsbouillon
Spinat, hakket, frost 200 g
Squash 40 gr
Porre 60 g
Tomat 50 g
No egg 2 tsk + 4 tsk vand
Soyamælk 1 spsk
Rapsolie
Hvidløg (ca 2 fed)
Muskatnød
Salt
Peber
krydderier efter smag
 
Se flere opskrifter på Forretter og lette måltider