Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Vestjysk Pølseret

Vegansk

1) Forkog kartoflerne i ca. 10-15 minutter, og hæld vandet fra.
2) Hæld lidt olie på en pande og bland paprika, tandori og karry i.
Steg tofupølserne heri til de bliver brune på begge sider.
3) Opvarm olie i en gryde, og sautér løgene inden hvidløg tilsættes. Rør, og lad det stege videre et par minutter.
4) Tilsæt nu kartoflerne, tofupølser, ajvar, citronsaft og de resterende krydderier. Bland det hele godt sammen, og tilsæt rismælk.
5) Læg låg på, og lad det simre i 5 minutter hvor der røres ind imellem. Tilsæt til sidst madlavningsfløde og lad det simre endnu 5 minutter.


Bedømmelse: 1 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af TofuThomas

Ingredienser:

500g kartofler, i terninger
1 pk tofupølser (gerne Nagel), i skiver
2 løg, finthakket
4 fed hvidløg, presset
4 spsk. citronsaft
2 spsk. ajvar (eller tomatpuré)
2 tsk. gurkemeje
1 tsk. korianderfrø
1 tsk. paprika
1 tsk. tandori
½ tsk. karry
½ tsk. kanel
1 knsp. Sambal olek
2 dl rismælk
¼ madlavningsfløde (soja)
Olie
Salt
 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad


Kommentarer

Lia
7 år siden

Hov jeg ville have givet den 8, og nu kan jeg ikke rette det! :D