Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Hurtig rå rødbedesalat

Vegansk

Soya yogurt smages til med citronsaft, rå revet ingefærd eller tørret samt revet citronskal.

Æblet skæres i små stykker og kommes i skålen med soya yogurt.

Rødbeder vaskes, skrælles og rives groft. Kommes i skålen med yogurt og æbler. Rosiner tilsættes efter smag.

Står og trækker 1/2 time i køleskabet og bliver kun bedre af at trække længere. Drysses med hakket persille.

Kan spises med humus/spred, kogte tørristede kikærter, vegedeller, postej. Kan også tilsættes tørristede nødder/mandler eller frø og spises til frokost.

P.S. Rå ingefærd smager bedst, men hvis du ikke så godt kan lide ingefærd kan du bruge den tørrede.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Bodil

Ingredienser:

3 mellemstore rødbeder
1 stort æble
1 håndfyld rosiner
250 g soya yogurt
1-2 cm. rå ingefærd eller 1-2 tsk. tørret.
1/2 økologisk citron- saft og revet skal.
Et bundt persille til at drysse over
Evt. salt.
 
Se flere opskrifter på Salater