Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Chokoladekage

Vegansk

Ovenen indstilles på 190 grader før du går igang med kagen, og en form smøres. Det er meget vigtigt, da kagen skal i ovnen omgående efter eddike/ citronsaft er kommet i.

Alle indgredienser undtagen eddike blandes godt. Tilsæt eddike og bland hurtigt. Sættes i ovnen omgående.

Den her bliver svampet og lækker selv om den består af basisting fra køkkenet. Jeg bager den i en springform. Bliver også god på glutenfrit mel. Kan også bruges til lagkagebunde, her deler man dejen i 3 protioner og fordeler i 3 ens springforme som bages samtidig. Dur også som muffin. Smager ekstra godt med flormelis, glasur/frosting ovenpå eller lagt sammen med smørcreme.
P.S. Er bedst med eddike


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Bodil

Ingredienser:

2 dl sukker
3,6 dl mel
2 tsk bagepulver
0,8 dl kakao
1 dl olie
3,5 dl koldt vand
2 tsk vanilliesukker
½ tsk salt
2 spsk. eddike el. citronsaft

 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik