Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Tomat-risotto

Tomat-risotto

Vegansk

Varm olivenolien i en bred tykbundet gryde. Sauter løg og hvidløg ved middel varme omkring 5 minutter. Rør ris i og svits det endnu et minut. Kom halvdelen af tomatsaucen, halvdelen af basilikumen og 3 3/4 dl af den varme boullion i.
Skru ned for varmen og lad det småkoge 10 minutter under jævnlig omrøring. Kom resten af tomatsaucen i og resten af boullionen, og lad det småkoge yderligere 10 minutter under omrøring, eller til risottoen er færdig (hvis den har brug for et par minutter til eller en lidt ekstra væske, så brug varmt vand).
Fisk hvidløgsfeddene op og kasser dem. Rør parmesanen og resten af basilikummen i.

Bon appetit!




Til 2-3 personer


Bedømmelse: 6 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Knoggel

Ingredienser:

Ca. 5-6 dl vegetabilsk boullion
3 spsk olivenolie
1/2 rødløg, finthakket
2 hvidløgsfed, pillede men hele
200 g risottoris
2 1/2 dl tomatsauce, gerne Passata Di Pomodoro fra Gustodoro (Føtex)
2 store basilikumblade, iturevne (eller tørret basilikum, efter smag)
20 g vegansk parmesan (jeg bruger altid "Kat's" opskrift med cashewnødder)
 
Se flere opskrifter på Risretter

Alle opskrifter af Knoggel: