Vietnamesisk sauce
Vegansk
Alle ingredienser blandes sammen i en skål, og så er det klart!Jeg har fået denne opskrift på slump fra ekspedienten i en af mine yndlingsbutikker, Vietnam Supermarked på Frankrigsgade, og den gør sig fantastisk til rispapirruller, ris eller nudler med fintsnittede rå grøntsager og f.eks. edamanebønner.
Servér gerne hakket frisk mynte til, så bliver hele oplevelsen løftet op på et endnu højere frisk og spicy niveau.
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af BasLene
2-3 fed hvidløg, knuste
4-5 spsk kogt vand
2/3 rød chili, finthakket
4-5 cm frisk ingefær, revet
5 spsk finthakkede, saltede peanuts
saften fra 1 lime
Skrevet af BasLene
Ingredienser:
4 gavmilde spsk hoisinsauce2-3 fed hvidløg, knuste
4-5 spsk kogt vand
2/3 rød chili, finthakket
4-5 cm frisk ingefær, revet
5 spsk finthakkede, saltede peanuts
saften fra 1 lime