Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Aubergine Ambrosia (indbagt aubergine)

Aubergine Ambrosia (indbagt aubergine)

Vegansk

Fremgangsmåde:

Skær auberginen i ca. 1 cm tykke skiver og dyp dem i pandekagedejen.

Steg dem til de er gyldne udenpå - og bag dem derefter i 10 min ved 200 grader hvorved de bliver bløde indeni! Så er de perfekte - og værdige til at brødføde guder!


Bedømmelse: 8 / 10 på 17 stemmer.

Skrevet af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

Ca. ½ aubergine
Sojamælk og mel til dejen bliver godt tyk og klistret
Havsalt
Friskkværnet peber
Friskrevet muskatnød
½ tsk bagepulver…
 
Se flere opskrifter på Forretter og lette måltider

Alle opskrifter af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.:






Kommentarer

Bibs
10 år siden

Virkelig lækre :oP Ungerne smaskede om kap GGG

Jeg tilsatte lidt revet muskat til dejen.

Kat
9 år siden

Har givet dig 8 chillier, har ikke prøvet den endnu, men det ser super lækkert ud
Sidney
8 år siden

det smagte sgu godt, og god idé med muskatnød^^
Mette-
8 år siden

Rigtig gode:-)
Tusindfryd
8 år siden

Mums - også selvom man glemmer bagepulveret :p

Prøver muskatnødden næste gang... - for skal helt sikkert lave det igen..
Luna_Månebarn
8 år siden

Muskatnød! Åh selvfølgelig... Det er nu tilføjet opskriften. :)
Luna_Månebarn
8 år siden

Muskatnød! Åh selvfølgelig... Det er nu tilføjet opskriften. :)
Stjernestøv
8 år siden

Den glæder jeg mig til at prøve.. :D
Warzywo
7 år siden

Det var bare rigtigt dejligt. Men synes den manglede lidt smag. Måske jeg brugte for lidt salt?
Lonep
6 år siden

Crunchy udenpå, bløde som smør indeni. Så godt! Jeg kan i øvrigt oplyse, at de også er gode sammen med både shuyu, sennep og mangochutney. Tusind tak for opskriften!
IsaBissa
5 år siden

Jeg brugte 1 dl havredrik til 100 g hvedemel - det var lige i underkanten til en hel aubergine ;)
MrsSmith
3 år siden

Jeg lavede flere auberginer og sjussede mig frem til dej mængden og ramte forkert flere gange, men dejen laves på under 30 sekunder, så mens de andre auberginer syede på panden, kunne jeg snildt supplere op med ny dej. Den var dejlig tyk, så det let hang fast i auberginen, hvilket betød at mine KRÆSNE børn også kunne lide dem og så er de jo fantastiske i madpakken - mums!
Min mand brugte dem som madder og kom lidt veganerpaste ovenpå - wow det var lækkert.
Virkelig både let og lækker. God snack hvis der lige kommer gæster eller alternativ til dronningens nytårstale med krydderuter eller veganerpålæg.
kæmpe hit!