
Aubergine Ambrosia (indbagt aubergine)
Vegansk
Fremgangsmåde:Skær auberginen i ca. 1 cm tykke skiver og dyp dem i pandekagedejen.
Steg dem til de er gyldne udenpå - og bag dem derefter i 10 min ved 200 grader hvorved de bliver bløde indeni! Så er de perfekte - og værdige til at brødføde guder!
Bedømmelse: 8 / 10 på 17 stemmer.
Skrevet af Luna_Månebarn
Sojamælk og mel til dejen bliver godt tyk og klistret
Havsalt
Friskkværnet peber
Friskrevet muskatnød
½ tsk bagepulver…
Skrevet af Luna_Månebarn

Ingredienser:
Ca. ½ aubergineSojamælk og mel til dejen bliver godt tyk og klistret
Havsalt
Friskkværnet peber
Friskrevet muskatnød
½ tsk bagepulver…
Kommentarer
Bibs
15 år siden
15 år siden
Virkelig lækre :oP Ungerne smaskede om kap GGG
Jeg tilsatte lidt revet muskat til dejen.
Kat
14 år siden
14 år siden
Har givet dig 8 chillier, har ikke prøvet den endnu, men det ser super lækkert ud
Sidney
13 år siden
13 år siden
det smagte sgu godt, og god idé med muskatnød^^
Mette-
13 år siden
13 år siden
Rigtig gode:-)
Tusindfryd
13 år siden
13 år siden
Mums - også selvom man glemmer bagepulveret

Prøver muskatnødden næste gang... - for skal helt sikkert lave det igen..
Luna_Månebarn
13 år siden
13 år siden
Muskatnød! Åh selvfølgelig... Det er nu tilføjet opskriften.

Luna_Månebarn
13 år siden
13 år siden
Muskatnød! Åh selvfølgelig... Det er nu tilføjet opskriften.

Stjernestøv
12 år siden
12 år siden
Den glæder jeg mig til at prøve..

Warzywo
12 år siden
12 år siden
Det var bare rigtigt dejligt. Men synes den manglede lidt smag. Måske jeg brugte for lidt salt?
Lonep
11 år siden
11 år siden
Crunchy udenpå, bløde som smør indeni. Så godt! Jeg kan i øvrigt oplyse, at de også er gode sammen med både shuyu, sennep og mangochutney. Tusind tak for opskriften!
IsaBissa
10 år siden
10 år siden
Jeg brugte 1 dl havredrik til 100 g hvedemel - det var lige i underkanten til en hel aubergine

MrsSmith
8 år siden
8 år siden
Jeg lavede flere auberginer og sjussede mig frem til dej mængden og ramte forkert flere gange, men dejen laves på under 30 sekunder, så mens de andre auberginer syede på panden, kunne jeg snildt supplere op med ny dej. Den var dejlig tyk, så det let hang fast i auberginen, hvilket betød at mine KRÆSNE børn også kunne lide dem og så er de jo fantastiske i madpakken - mums!
Min mand brugte dem som madder og kom lidt veganerpaste ovenpå - wow det var lækkert.
Virkelig både let og lækker. God snack hvis der lige kommer gæster eller alternativ til dronningens nytårstale med krydderuter eller veganerpålæg.
kæmpe hit!