Linsesuppe med spinat og muskat
Vegansk
Linserne skylles i si og koges i tilstrækkelig vand. Når linserne er blevet bløde, tilsættes spinaten (mængde efter behov) og de grofthakkede tomater. (Tomaterne giver bid og smag) Tomaterne skal koges en lille smule ud, men stadig være hele.Suppen krydres med muskatnød, sellerikrydderi og eventuelt chili.
Og til sidst kan du servere suppen med en god klat neutral hummus. MUMS
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af VL
- Vand
- Tomater, groft hakket (IKKE DÅSE)
- Optøet spinat
- Muskatnød
- Sellerikrydderi eller andet grøntsagskrydderi
- Evt. chiliflager
Skrevet af VL
Ingredienser:
- Røde splitlinser- Vand
- Tomater, groft hakket (IKKE DÅSE)
- Optøet spinat
- Muskatnød
- Sellerikrydderi eller andet grøntsagskrydderi
- Evt. chiliflager