Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Bønnebøffer med broccoli og hasselnødder

Vegansk

Bønnebøffer med brøccoli og hasselnødder


Ingredienser:

• 200 g kogte, hvide bønner
• 2 fed hvidløg
• 1 løg, finthakket eller evt. blendet
• 1-2 dl sojamælk, så meget som der er brug for, eller som man synes er passende.
• 1 dl rasp
• ½ dl hasselnødder – flager
• 1 hoved broccoli ca. 250 g.
• 250 g kogte kolde kartofler, moset
• salt, peber, frisk timian, stødt ingefær, muskatnød, spidskommen, stødt koriander eller hvad man nu kan lide...



Hvidløg, løg og bønner blendes sammen til en ensartet masse med yoghurten. Hæld i en skål og tilsæt rasp, nødder og kartofler.
Broccoli deles i små buketter og dampes til de er møre, men stadig har ”bid”. Bland dem i farsen
Smag til med krydderier. Form til bøffer, og steg dem i rigeligt olie på en ret varm stegepande. Lad dem få en god stegeskorpe inden du vender dem. Når de er godt brune på begge sider, lægges de i ildfast fad, og steger færdig 15-20 minutter i ovn.


Bedømmelse: 4 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af lui

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Bønner, linser og andre bælgfrugter


Kommentarer

Bibbi
11 år siden

Yoghurt??? Mener du mon soyamælk? Lyder ellers lækkert :o)
GreenLing
7 år siden

Øv, kom til at trykke 4 ved et uheld - så chilierne er altså ikke helt retvisende!