Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Chokoladebanankage med topping.

Chokoladebanankage med topping.

Vegansk

Fremgangsmåde:
Bland mel, sukker, kakao og bagepulver i en skål.
tilsæt olie og mos bananen i vandet til du får en slag bananmælk
tilsæt det og rør dejen godt sammen
Hæld den i en smurt form.
Bages ved 200°C i ca. 30 minutter.

jeg blander sommetider hasselsnødder, rosiner eller ekstra chokoladestykke i.

Toppping:
Smelt chokolade,
Pop popcorn i en gryde, husk at de skal have god plads til at poppe, så brug en stor gryde.
Kvas popornene ned i chokoladen og vend dem rundt
dæk evt med flormelis, så det ikke klister så meget, men man kan også sagtens lade det stå og størkne


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Lucka

Ingredienser:

Kagedej:
6 dl. hvedemel
4 dl. sukker
2 dl. kakao
4 tsk. bagepulver
4 spsk. olie
6 dl. vand
en halv banan

topping:
1 dl Popcornkerner
ca 50g mørkchokolade
1 spsk flormelis
Smelt chokoladen

 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik