
Chokoladebanankage med topping.
Vegansk
Fremgangsmåde:Bland mel, sukker, kakao og bagepulver i en skål.
tilsæt olie og mos bananen i vandet til du får en slag bananmælk
tilsæt det og rør dejen godt sammen
Hæld den i en smurt form.
Bages ved 200°C i ca. 30 minutter.
jeg blander sommetider hasselsnødder, rosiner eller ekstra chokoladestykke i.
Toppping:
Smelt chokolade,
Pop popcorn i en gryde, husk at de skal have god plads til at poppe, så brug en stor gryde.
Kvas popornene ned i chokoladen og vend dem rundt
dæk evt med flormelis, så det ikke klister så meget, men man kan også sagtens lade det stå og størkne
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Lucka
6 dl. hvedemel
4 dl. sukker
2 dl. kakao
4 tsk. bagepulver
4 spsk. olie
6 dl. vand
en halv banan
topping:
1 dl Popcornkerner
ca 50g mørkchokolade
1 spsk flormelis
Smelt chokoladen
Skrevet af Lucka
Ingredienser:
Kagedej:6 dl. hvedemel
4 dl. sukker
2 dl. kakao
4 tsk. bagepulver
4 spsk. olie
6 dl. vand
en halv banan
topping:
1 dl Popcornkerner
ca 50g mørkchokolade
1 spsk flormelis
Smelt chokoladen
Alle opskrifter af Lucka: