Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Gryde poppet popcorn

Vegansk

Det smager meget bedre når man laver dem selv. Der er desuden dyrefedt i mange slags mikroovns popcorn. Brug en stor gryde og pop ikke for mange af gangen, så bliver de ikke sprøde. Kernerne må ikke ligge i to lag... Husk at ryste gryden jævnligt. Når du ikke kan høre flere pop er de færdige.. Det smager godt hvis man hælde hørfrøsolie hen over..husk salt i gryden som det første forresten..

Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Lucka

Ingredienser:


Popcornkerner
Salt
Soliskkeolie (evt lidt hørfrøsolie)
En gryde....
 
Se flere opskrifter på Fastfood og Snacks


Kommentarer

|Martin|
7 år siden

Hørfrøolie egner sig ikke til opvarmning... jomfru-kokosolie ville være bedre.
Lucka
7 år siden

hørfrø olien varmes ikke, den puttes over når de er poppet

:D