Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Vandstegning!

Vandstegning!

Vegansk

Fremgangsmåde:

Put lidt vand i en gryde, så det lige dækker bunden. Der skal være ca. ½-1 cm vand i højden. Sæt gryden i kog.

Når vandet bobler, hælder du løg, hvidløg og/eller øvrige grøntsager i gryden, og steger det godt igennem. Du kan evt. tilsætte lidt bouillon på dette stadie, hvis du vil.

Vandet vil efterhånden svinde ind, og grøntsagerne begynder så småt at sætte sig lidt fast i bunden af gryden, mens du rører rundt. Hvis du synes, at grøntsagerne skal steges mere, så tilsæt lidt mere vand (eller anden væske), så det lige dækker bunden og fortsæt. Og det er det!

Tilføj nu rettens øvrige ingredienser, f.eks. bouillon, dåsetomat, plantemælk, andre grøntsager etc. Du har nu en fedtfattig ret! (medmindre du har snydt og puttet plantefløde eller kokosmælk i) :)

Hvis du skal lave en ret, der indeholder champignon/svampe, så kan du med fordel starte med at putte dem på en opvarmet pande uden vand, og så snart svampene selv afgiver væske, kan du tilføje løg og hvidløg og evt. lidt mere væske om nødvendigt.

For mere info, læs her:
http://henriettevesterbak.wordpress.com/2013/04/27/vandstegning/


Bedømmelse: 10 / 10 på 8 stemmer.

Skrevet af HenrietteV

Ingredienser:

Vand!
 
Se flere opskrifter på Andet

Alle opskrifter af HenrietteV: