
Grov hummus med persille
Vegansk
Det er vist tid til, at der kommer en god hummus på Kærlighed & Kikærter. Man kan jo ikke have en vegansk madblog, der hedder noget med kikærter uden at have kikærteopskriften over dem alle, veganerens yndlingstilbehør, araberens leverpostej, fremtidens tunmousse: Hummus!http://thomaserex.wordpress.com/2013/05/14/grov-hummus-med-persille/
Kom alle ingredienser med undtagelse af den ene dåse kikærter i en foodprocessor eller blender og blend det godt sammen. Smag så til og tilsæt den anden dåse kikærter. Blend på “puls”-funktionen nogle gange, til der ikke er flere hele kikærter, men du har en grov hummus med stykker af de lækre kikærter.
Så er der hummus! Server den med et dryp olie, en skive citron og en lille håndfuld persille.
Bedømmelse: 10 / 10 på 2 stemmer.
Skrevet af T-rex
5 spsk. god olie (kan erstattes med vand for en sundere udgave)
cirka 3 spsk. vand
En god håndfuld persille
5 fed hvidløg
3 spsk. citronsaft
1½ spsk. spidskommen
1 tsk. chilipulver
1 tsk. karry
½ tsk. paprika
1 tsk. salt
friskkværnet peber
Skrevet af T-rex
Ingredienser:
500 g kikærter – 2 dåser økologiske kikærter fra Urtekram5 spsk. god olie (kan erstattes med vand for en sundere udgave)
cirka 3 spsk. vand
En god håndfuld persille
5 fed hvidløg
3 spsk. citronsaft
1½ spsk. spidskommen
1 tsk. chilipulver
1 tsk. karry
½ tsk. paprika
1 tsk. salt
friskkværnet peber