Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Lun salat m. hvede

Vegansk

1 spidskål
2 dl. kogte afskallede hvedekerner
1 bundt forårsløg
1 lille glas kapers
1 håndfuld persille
1 lille presset fed hvidløg
½ dl. Olivenolie
salt og peber



Snit forårsløg fint. Del spidskålen i kvarte og fjern stokken. Skæres i skiver på ca. ½ cm. Hak persillen.
Varm olien sammen med hvidløg, salt og peber. Svits hvedekerner og forårsløg. Når løgene begynder at tage lidt farve, tilsættes persille og spidskål. Vendes et par minutter til kålen er faldet lidt sammen, men den skal stadig være sprød! Tages af varmen og kapers strøs ud over.



Bedømmelse: 6 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Bibbi Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Salater