Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
hindbærsnitter

hindbærsnitter

Vegansk

1. Kom hindbær og sukker i en lille gryde, og kog ved svag varme ca. 5 min. Tag gryden af varmen, og afkøl hindbærsyltetøjet. Det bliver ret stift og gele agtigt.

2. Blend mandlerne til en meget fin mandelmel. Kom mandelmel, kokosmel, hvedemel og sukker i en skål. Smuldr margarinen i, og findel dejen til en grynet masse. Tilsæt sammenpisket no-egg eller hvilken erstatning du har valgt, og saml hurtigt dejen. Pak dejen i husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet i 1 time.

3. Tænd ovnen på 175 grader. Del dejen i to portioner. Rul hver del ud mellem to stykker bagepapir, så du har to ensartede stykker. Læg dej­stykkerne på en bageplade beklædt med bage­papir. Skær dem eventuelt til, så de har helt samme størrelse. Bag ca. 15 min., til de er gyldne.

4. Smør forsigtigt hindbærsyltetøj på det ene af dejstykkerne, og læg nænsomt det andet dejstykke over. Tryk dem forsigtigt sammen, og afkøl kagen.

5. Rør en glasur af flormelis og kogende vand. Dekorér kagen med glasur og kagekrymmel. Lad glasuren størkne, før du skærer kagen i snitter med en skarp kniv.Bedømmelse: 2 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Mrs Darling

Ingredienser:

Mørdej:

100 g øko mandler med skind (eller mandelmel, hvis du har det liggende)
175 g hvedemel (man kan god bruge fuldkorn eller spelt mel)
25 g kokosmel
80 g sukker
125g koldt plantemagarine (ikke flydende)
æggeerstatning svarende til 1 æg, jeg brugte no egg.

syltetøj:
100 g frosne hindbær
100 g sukker

glasur:
flormelis
kogende vand
øko krymmel (jeg købte mit i spidsroden, ellers er det svært at finde vegansk)
 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik


Kommentarer

goodwomann
5 år siden

j_a_s_t_e_r_0_2_j_e_f_f_e_r_s_o_n_at_g_m_a_i_l_dot_c_0_m
Hej.
Rart at møde dig, jeg er Miss Jaster, jeg er en enkelt kvinde fra United State, jeg arbejder for US Army. Jeg ville elske at kende dig mere bedre, og det er kun, hvis du ikke har noget imod at skrive mig til min email (jaster02jefferson@gmail.com

) er en nem gå dame, der vil gøre noget for den person, jeg elsker, kan du fortælle mig noget om dig selv i din mail til mig, så jeg vil gøre det samme og venter på dit søde svar.
Jaster.