Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Spaghetti i vodka-tomatsauce.

Vegansk

Min kæreste elsker når jeg laver den her ret. Den smager af super meget og ser rigtig lækker ud (den får en rigtig flot orange farve), selvom det næsten ingen indsats kræver at lave den. Og så er den super god hvis man er rigtig træt af grøntsagsretter, der tager lang tid at lave, og til dem der ikke er alt for vilde med dem :)
Til to personer.

Forberedelse
Løg og hvidløg hakkes. Ikke nødvendigvis fint, saucen skal alligevel blendes. Basilikum hakkes fint. Spaghettien koges og holdes varm.

Tilberedning
Løg og hvidløg svitses i en dyb pande sammen med cayennepeber og bouillon.
tilsæt vodka og kog op. Det er ikke spor farligt at lave mad med vodka, men du skal passe på ikke at spilde omkring panden i starten hvis du har gaskomfur. Jeg har hørt at der kan gå ild i det, men det er aldrig sket for mig. Alligevel har jeg altid en stor skål vand stående når jeg laver med med alkohol, hvis nu det skulle ske en dag. Lad det simre i omtrent tre minutter, eller bare til væsken sådan ca. er halveret.
Tilsæt salt og flåede tomater og kog op. Lad simre i 15-20 minutter på lav varme.
Blend retten (jeg bruger en stavblender, og det virker helt fint) og tilsæt flødeerstatning. Varm saucen op igen og vend din spaghetti i saucen sammen med basilikum.

Så er der mad! :D Servér evt. med lidt hele basilikumblade som pynt (hvis du da er en af dem der kan lide blade på din mad).


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af josefinekml

Ingredienser:

1 løg
1 fed hvidløg
3 spsk frisk, finthakket basilikum
1 grønsagsboullionterning
1 dåse flåede tomater
300 g. spaghetti
1/2 tsk salt
1/4 tsk cayennepeber
0,5 dl flødeerstatning
1,25 dl vodka


 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad