Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Portobello ragout

Portobello ragout

Vegansk

Steg svampe, æble, gulerødder og løg i store tern ved svag varme. Kom karry i og steg yderligere et par minutter. Kom rødvinen i hvis du har noget, ellers tilsæt væsken – flået tomat (jeg foretrækker dem på glas!) og kokosmælk – og lad retten simre under låg. Gerne i 30 minutter eller længere ved svag varme. Smag til med salt, peber, og de øvrige krydderier, og tilsæt ærterne lige inden servering – til ris eller kartofler. Velbekomme!

http://hijaluna.wordpress.com/2013/06/22/portobello-ragout/


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:


4 økologiske portobellosvampe
2 økologiske løg i store tern
1 økologisk æble med skræl i store tern
2 økologiske gulerødder i store tern
2 dl. økologisk flået tomat
2 dl. kokosmælk
50 g. ærter
½ tsk. karry
½ tsk. røget paprika
En knivspids allehånde
1 tsk. gærekstrakt (eller bouillon)
1 spsk. gærflager (kan udelades)
Evt. ½ dl. rødvin
Smag til med havsalt
og friskkværnet peber
 
Se flere opskrifter på Gryde- og wokretter

Alle opskrifter af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.: