Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Kokos yoghurt

Kokos yoghurt

Vegansk

Cremen fra kokosmælken piskes sammen med sirup og mælkesyrebakterier. Cremen hældes nu på et sterilt glas med låget sat løst på og stilles i en dehydrator på 115ºF/46ºC, der skal den stå i 8-12 timer.

Derefter stilles den i køleskabet hvor den skal have lov til at "sætte" sig.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af indica juul

Ingredienser:

Creme fra 1 dåse kokosmælk der har stået på køl
1 spsk ahorn- eller agavesirup
Indholdet fra 1 kapsel mælkesyrebakterier, jeg bruger Udo's Choice High Potency Bowel
 
Se flere opskrifter på Morgenmad

Alle opskrifter af indica juul:






Kommentarer

Mrs Darling
7 år siden

ej ku man ikke lave det vegansk? FOr det lyder da TOP nice :)
indica juul
7 år siden

Hej Anja :)
Det kan man sagtens, du kan bare bruge sukker, agave nektar eller ahornsirup i stedet for honning.

Det bliver sådan en fed græsk yoghurt agtig ting.
Fib-Spurven
7 år siden

Lyder helt klart som noget, der skal afprøves. :D