
Krydret kidneybønneburger
Vegansk
Find flere billeder og links til opskrifter på burgerboller, agurkesalat og mayo her:http://thomaserex.wordpress.com/2013/06/17/krydret-kidneybonneburger-mad-med-medfolelse/
De soltørrede tomater skal udblødes i vand i mindst en halv time (med mindre du bruger dem, der ligger i olie/væske, så er de udblødt).
Blend alle ingredienser undtagen mel og havregryn sammen til en fars uden klumper. Tilsæt så mel og havregryn, rør det godt sammen og lad farsen hvile – gerne ½-1 time på køl, men mindre kan gøre det. Smag farsen til (Hurra, ingen fare ved at smage på vegansk fars!) og steg så bøfferne ved god varme i olie på en non-stick-pande. Form dem i en størrelse, der passer til dine burgerboller, men sørg for, at de ikke bliver så store, at de ikke kan vendes uden at gå i stykker.
Fyld din burger med veganske mayo, sprøde salatblade, bønnebøf, tomater, skiver af røde løg, syltede agurker og tomatrelish, ajvar eller en god ketchup.
Så er der Mad med Medfølelse!

Bedømmelse: 10 / 10 på 3 stemmer.
Skrevet af T-rex
2 dåser kidneybønner (drænet for vand)
1 løg
4 fed hvidløg
150 g. grønne oliven
60 g. soltørrede tomater
14 blade basilikum
3 tsk paprika
lidt røget paprika
lidt cayennepeber
et godt drys peber
2 spsk ketchup
50 g. havregryn
50 g. mel
Skrevet af T-rex
Ingredienser:
Til cirka 8 bøffer:2 dåser kidneybønner (drænet for vand)
1 løg
4 fed hvidløg
150 g. grønne oliven
60 g. soltørrede tomater
14 blade basilikum
3 tsk paprika
lidt røget paprika
lidt cayennepeber
et godt drys peber
2 spsk ketchup
50 g. havregryn
50 g. mel