Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Krydret kidneybønneburger

Krydret kidneybønneburger

Vegansk

Find flere billeder og links til opskrifter på burgerboller, agurkesalat og mayo her:

http://thomaserex.wordpress.com/2013/06/17/krydret-kidneybonneburger-mad-med-medfolelse/

De soltørrede tomater skal udblødes i vand i mindst en halv time (med mindre du bruger dem, der ligger i olie/væske, så er de udblødt).

Blend alle ingredienser undtagen mel og havregryn sammen til en fars uden klumper. Tilsæt så mel og havregryn, rør det godt sammen og lad farsen hvile – gerne ½-1 time på køl, men mindre kan gøre det. Smag farsen til (Hurra, ingen fare ved at smage på vegansk fars!) og steg så bøfferne ved god varme i olie på en non-stick-pande. Form dem i en størrelse, der passer til dine burgerboller, men sørg for, at de ikke bliver så store, at de ikke kan vendes uden at gå i stykker.

Fyld din burger med veganske mayo, sprøde salatblade, bønnebøf, tomater, skiver af røde løg, syltede agurker og tomatrelish, ajvar eller en god ketchup.

Så er der Mad med Medfølelse! :D


Bedømmelse: 10 / 10 på 3 stemmer.

Skrevet af T-rex

Ingredienser:

Til cirka 8 bøffer:

2 dåser kidneybønner (drænet for vand)
1 løg
4 fed hvidløg
150 g. grønne oliven
60 g. soltørrede tomater
14 blade basilikum
3 tsk paprika
lidt røget paprika
lidt cayennepeber
et godt drys peber
2 spsk ketchup
50 g. havregryn
50 g. mel
 
Se flere opskrifter på Fastfood og Snacks

Alle opskrifter af T-rex: