Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Coconut Butter Cups

Coconut Butter Cups

Vegansk

Coconut Butter:
Blend kokosmel og vanilje i en food processor til det bliver flydende.

Chokolade:
Kom den hakkede chokolade og kokosolie i en skål, stil skålen i en gryde med lidt vand i bunden. Stil gryden på blusset og lad vandet koge op.
Tag nu gryden af varmen og lad den stå i ca. 5 minutter. Chokoladen og kokosolien skulle nu være smeltet, rør det til en ensartet masse.

Tag 6 mini muffinforme frem, kom 1 spsk chokolade i hver og fordel chokoladen op ad siderne på formene. Stil dem nu i fryseren, lad dem stå der til de er frosne - det tager ikke mere end et par minutter.

Kom nu 1 tsk. kokossmør i hver form, og stil dem igen i fryseren - det tager stadig ikke mere end et par minutter.

Til sidst fordeles resten af chokoladen ovenpå kokossmørret, sørg for at chokoladen dækker helt og stil dem igen på frys.

Opbevares i køleskabet!

Obs. der bliver 1 lille glas kokossmør af opskriften, hvilket altid er lækkert at have i huset - kan spises as is med en ske, eller på frugt, chokolade, brød, osv.
Kokossmør skal ikke stilles på køl, men opbevares tørt og mørkt.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af indica juul

Ingredienser:

Coconut Butter:
10 dl kokosmel
Korn fra 1 stang vanilje

Chokolade:
Ca. 150 g rigtig god chokolade, hakket
1 spsk kokosolie
 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik

Alle opskrifter af indica juul:






Kommentarer

EnigmaDium
5 år siden

10 dl kokosmel lyder af meget...har du skrevet forkert, eller skal der virkelig bruges så meget??
EnigmaDium
5 år siden

10 dl kokosmel lyder af meget...har du skrevet forkert, eller skal der virkelig bruges så meget??
EnigmaDium
5 år siden

10 dl kokosmel lyder af meget...har du skrevet forkert, eller skal der virkelig bruges så meget??