Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Aubergine kaviar

Vegansk

2 auberginer
1/4 tsk. spidskommen
saften af ½ citron
2 spsk. tahin
3 fed hvidløg

Auberginerne bages (hele) v. 180 grader i ca. 1 time. Lad dem køle af og flå skindet af, stokken skæres fra. Kødet hakkes/blendes/moses sammen med de andre ingredienser, til en grov puré.
Serveres med f.eks. brød, oliven og hakket persille.



Bedømmelse: 8 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Bibbi Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Pålæg


Kommentarer

TobiasElof
10 år siden

Kaviar... nah
Lækkert... Yes I!
CrazedPineapple
10 år siden

Mhmm det lyder virkelig lækkert, det må jeg prøve! =)
Acai-Maria
9 år siden

Det hedder baba ganoush ;) smager fantastisk..
Jivana
8 år siden

Hvor meget "mos" får man ud af denne opskrift og hvor længe tror du/I den kan holde sig? :)