Aubergine kaviar
Vegansk
2 auberginer1/4 tsk. spidskommen
saften af ½ citron
2 spsk. tahin
3 fed hvidløg
Auberginerne bages (hele) v. 180 grader i ca. 1 time. Lad dem køle af og flå skindet af, stokken skæres fra. Kødet hakkes/blendes/moses sammen med de andre ingredienser, til en grov puré.
Serveres med f.eks. brød, oliven og hakket persille.
Alle opskrifter af
Bibbi :
Proteinrig snack!
Lun salat m. hvede
Kold dildsauce/ dressing/ dip
Aubergine kaviar
Vegansk friskost/Creme Fraiche
Linsesuppe m. nudler.
"Kød"-boller.
Dåsehummus with a twist!
Kommentarer
TobiasElof
11 år siden
11 år siden
Kaviar... nah
Lækkert... Yes I!
CrazedPineapple
10 år siden
10 år siden
Mhmm det lyder virkelig lækkert, det må jeg prøve! =)
Acai-Maria
9 år siden
9 år siden
Det hedder baba ganoush

Jivana
9 år siden
9 år siden
Hvor meget "mos" får man ud af denne opskrift og hvor længe tror du/I den kan holde sig?
