Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Grønkålschips

Grønkålschips

Vegansk

Tænd din ovn på 100 grader (alm ovn) og skyl de smukke, grønne blade i koldt vand i en sigte. Klip de “grenede” dele af dem så du kun har bladene tilbage, og lad dem tørre godt, f.eks på et rent viskestykke. Blend derefter alle ingredienserne til marinaden og fordel den godt i grønkålsbladene. Det gør du aller bedst ved at bruge hænderne, så du er helt sikker på, at al den lækre marinade er fordelt på de krøllede blade. Fordel derefter bladene på en bageplade beklædt med bagepapir, og sørg for at ingen af dem rører eller overlapper hinanden. Sæt dem midt i ovnen og bag dem i ca. 1 time, hvorefter du vender dem og bager dem endnu 1 time.

http://hijaluna.wordpress.com/2013/08/31/gronkalschips/

Spis dem som de er, anvend dem som tilbehør eller ovenpå retter der kalder på lidt ekstra kræs og knas!


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

80 g. frisk økologisk grønkål
½ dl sesamfrø
½ rød økologisk peberfrugt
2 spsk. citronsaft
2 dadler
5 spsk. gærflager
1 spsk. tamari eller sojasauce
3 strøgne tsk. havsalt
 
Se flere opskrifter på Fastfood og Snacks

Alle opskrifter af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.: