Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Veganske Melboller

Veganske Melboller

Vegansk

Rør overstående ingredienser sammen til en masse. Hvis dejen klistrer for meget så tilføj lidt mere rapsolie.
Fyld en gryde 2/3 med vand og sæt den til at koge roligt (altså ikke bulderkoge, men overfladen skal være i bevægelse).
Derefter tag en teske eller et tsk. mål og endnu en teske. Tag skeen og fyld den med dej så teskeen er dækket uden særlig meget "top".
Skub dejen ned i det kogende vand og gentag.
De melboller der er gennemkogte vil flyde op til overfladen, så flyt de flydende over på en talerken når du har puttet 20 dejklumper i vandet.
Alle melboller behøver ikke være "færdigkogte" når du flytter over på tallerkenen.
Når du har en tallerken fuld så put den i ovnen ved 180 grader. De skal have varme på begge sider,
så efter 5 minutter skal tallerkenen tages ud. Placer den anden tallerken ovenpå som en "sandwich" og vend den om og put den ind i ovnen igen - 5 minutter 180 grader.
Du kan sagtens have gryden kørende med nye melbolle kogende ved siden af at du passer ovnen.
Placer melbollerne i en skål og så er de klar til brug i suppe!


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Menadian

Ingredienser:

Ingredienser:

2 dl vand
5 dl hvidt mel
1 tsk salt
3 tsk grøntsags buoillon
50 gram becel plantemargarine
5 spsk rapsolie

Ustyr:

1 gryde
2 tesker eller 1 teske og 1 tsk. mål
2 ovnfaste talerkner
 
Se flere opskrifter på Erstatninger