Grønkålspesto
Vegansk
Grønkål er fantastisk! Den indeholder næsten dobbelt så meget knoglestyrkende calcium som komælk, og mere end dobbelt så meget c-vitamin som appelsiner. Jeg bruger den i supper, smoothies og som her, i en flot, grov pesto.Blend alle ingredienserne. Grønkålen giver en lidt grovere konsistens end hvis du bruger f.eks basilikum, rucola eller spinat. Hold evt. lidt igen med salt og citron, og smag til efter du har blendet pestoen. Jeg foretrækker den meget smagfuld! Gærflagerne kan undlades, men giver en “ostet” smag.
http://hijaluna.wordpress.com/2013/09/30/gron-pesto/
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Luna_Månebarn
50 g. mandler
1 dl koldt vand
3 spsk olie eller ½ avokado
4 spsk. citronsaft
3 spsk. gærflager
3 fed hvidløg
1 knivspids karry
1 ½ tsk. havsalt
Skrevet af Luna_Månebarn
Ingredienser:
50 g. grønkål50 g. mandler
1 dl koldt vand
3 spsk olie eller ½ avokado
4 spsk. citronsaft
3 spsk. gærflager
3 fed hvidløg
1 knivspids karry
1 ½ tsk. havsalt
Kommentarer
Hippio
9 år siden
9 år siden
Det lyder super lækkert, hvor længe holder den sig på glas, hvis man bruger avokado i stedet for olie?