Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Grønkålspesto

Grønkålspesto

Vegansk

Grønkål er fantastisk! Den indeholder næsten dobbelt så meget knoglestyrkende calcium som komælk, og mere end dobbelt så meget c-vitamin som appelsiner. Jeg bruger den i supper, smoothies og som her, i en flot, grov pesto.

Blend alle ingredienserne. Grønkålen giver en lidt grovere konsistens end hvis du bruger f.eks basilikum, rucola eller spinat. Hold evt. lidt igen med salt og citron, og smag til efter du har blendet pestoen. Jeg foretrækker den meget smagfuld! Gærflagerne kan undlades, men giver en “ostet” smag.

http://hijaluna.wordpress.com/2013/09/30/gron-pesto/


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

50 g. grønkål
50 g. mandler
1 dl koldt vand
3 spsk olie eller ½ avokado
4 spsk. citronsaft
3 spsk. gærflager
3 fed hvidløg
1 knivspids karry
1 ½ tsk. havsalt
 
Se flere opskrifter på Pålæg

Alle opskrifter af Luna_Månebarn Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.:






Kommentarer

Hippio
9 år siden

Det lyder super lækkert, hvor længe holder den sig på glas, hvis man bruger avokado i stedet for olie?