
Simple masala linsefrikadeller
Vegansk
1) Skyl linserne godt2) Sæt linserne over at koge (ca. 30 min)
3) Hak løg
4) Opløs boulionterningen i ca. 1 dl kogene vand
5) blend linser med boulionvand, hvidløg og krydderierne
6) Bland havregryn og løg i
7) Steg på en pande i enten olie eller plantemargarine
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Mikkelsen
(evt. halvt røde og halvt grønne linser)
- 1 stort løg
- 4 fed hvidløg
- 1/2 grønsagsbulion terning
- 2 dl havregryn
- Garam Masala kryddderi
- Salt + Peber
- Lidt cayennepeber
Du kan krydre dem efter smag, men jeg kan godt lide at de er godt stærke
Skrevet af Mikkelsen
Ingredienser:
- 250 g linser(evt. halvt røde og halvt grønne linser)
- 1 stort løg
- 4 fed hvidløg
- 1/2 grønsagsbulion terning
- 2 dl havregryn
- Garam Masala kryddderi
- Salt + Peber
- Lidt cayennepeber
Du kan krydre dem efter smag, men jeg kan godt lide at de er godt stærke