Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Havremælk

Havremælk

Vegansk

Havregrynene lægges i blød i vandet, (som justeres alt efter hvor tynd man ønsker mælken) natten over, men har man glemt dette, fungerer det stadig.
Blendes med vandet, som de har ligget i blød i. Kan smages til med vanilje eller sødestof, hvis man ønsker det.
Hældes gennem en fin si eller et klæde. Havremassen kan bruges til småkager, grød, brød osv.
Hældes på glas og kan holde sig 4-5 dage på køl.

Jeg laver tit smoothies på denne måde ved bare at blende havregrynene med vand og frugt, på den måde bliver smoothien mere fyldig og mætter mere.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Pernille

Ingredienser:

1 dl havregryn(finvalsede)
2 dl vand
evt. agavesirup eller vanilje
 
Se flere opskrifter på Drikke