Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Chili non carne med Soy4you

Chili non carne med Soy4you

Vegansk

- Sæt ris over

- Steg løg, hvidløg og den hakkede chili i en gryde.
- Tilsæt de andre krydderier
- Tilsæt hakkede tomater
- Tilsæt boullion
- Lad det simre sammen

- Tilsæt Soy4you
- Husk at tilsætte vand, da Soy4you suger væsken
- Vær de næste 10 min obs. på om der er nok væske ved.

- Tilsæt kidneybønner og lad dem simre med i nogle minutter
- Hak chokoladen og lad den smelte med i rettet (ikke for varmt)
- Smag til med krydderier.

Retten er en modificering af en chili con carne opskrift jeg har brugt i lang tid som kødhoved. Jeg selv og alle jeg har serveret denne udgave for har været lige så begejstrede for denne udgave, som de var for den gamle. :)


Bedømmelse: 9 / 10 på 4 stemmer.

Skrevet af Mikkelsen

Ingredienser:

Ingredienser:

Olivenolie
2 løg
2 fed hvidløg
1 stærk chili

1 tsk. spidskommen
Caryennepeber
Salt/Peber
2 dåser. hakkede tomater
1 grønsagsbouillonterning
1 dåse kidneybønner
30 g hakket mørk chokolade (min. 70%)

1 pose Soy4you

Tilbehør:
Ris
Nachos
 
Se flere opskrifter på Gryde- og wokretter

Alle opskrifter af Mikkelsen:






Kommentarer

Bellacci
3 år siden

Hey :-).

Lille fif..

Lige meget hvad jeg bruger soy4you til, stiller jeg det altid i blød i lunken vand eller kokos olie i 5-10 minutter først :-).
Det gør at det opnår ca. samme størrelse som oksekød og at det næsten ingen væske suger til sige :-)
Billie
2 år siden

Hej.
Det var en rigtig god opskrift. Nem at lave og super smag!! Jeg smed en gulerod og en grøn peber i som jeg havde til at ligge og det passede rigtig godt i. Og så en skefuld soyayoghurt ovenpå :-)