Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Chokoladecreme

Chokoladecreme

Vegansk

Smelt chokoladen i vandbad.
Blend hasselnødderne til mel.
Blend avocadoen og dadlerne med
Hæld den smeltede chokolade ned i blenderen og blend videre i et par minutter til konsistensen er som du vil have den.
Smag evt til med agavesirup. Dadlerne er dog ofte sødemiddel nok.
Opbevares køligt. Chokoladecremen kan sagtens holde i en uges tid.

Nødderne kan afskalles ved at komme den i en 150 grader varm ovn i et par minutter. Bagefter kan de brune skaller lige nulres af i et viskestykke. Nu du har gang i ovnen, så afskal endelig lidt rigeligt. De nødder du ikke bruger i chokoladecremen kan du blende til mel og komme i dejen næste gang du bager franskbrød.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Susse

Ingredienser:

! plade mørk chokolade, mindst 70 %
! håndfuld afskallede hasselnødder
1 avocado
4-5 tørrede dadler
evt. agavesirup (kan udelades)
 
Se flere opskrifter på Pålæg

Alle opskrifter af Susse: