Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Kikærter i green curry

Kikærter i green curry

Vegansk

1) Sæt ris over og koge

2) Skær alle grønsagerne i fine stykker eller små terninger (Ingefær, hvidløg og chili småt)
3) Skyl og tør spinaten og læg den til side
4) Gem spinat og forårsløg
5) Steg chilli, ingefær, hvidløg, løg og gulerødder i olivenolien, til løgene er bløde.
6) Tilsæt grønsagsbullion, korriander og grøn karry
7) Hæld kokosmælk i
8) Skyl dåsekikærterne og put dem i gryden
8) Put spinat og forårsløg i (fortvivl ikke, spinaten klasker sammen)
9) Smag til med salt, peber, karrypasta og limesaft
10) Bland sammen med ris og spis, som en glad gris.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Mikkelsen

Ingredienser:

- 1 dåse kikærter
- 1 løg
- 1 chilli
- Ca. 3 cm af en ingefær knold
- 2-3 gulerødder
- 2 fed hvidløg
- 1 bundt forårsløg
- 1 pose frisk spinat
- olivenolie til stegning
- 1-4 tsk grøn karrypasta
(det kommer virkeligt an på hvilket mærke du har købt, så vær forsigtig. Nogle er RIV stærke)
- 2 tsk stødt koriander
- 1 dl grønsagsbouillon
- 1 stor dåse kokosmælk
- Salt & Peber
- Saft fra 1/2 limefrugt

TILBEHØR

- Ris

 
Se flere opskrifter på Gryde- og wokretter

Alle opskrifter af Mikkelsen: