Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Appelsin/Chokoladekage med frosting

Appelsin/Chokoladekage med frosting

Vegansk

1) Sæt ovnen på 200 grader
2) Bland de tørre ting sammen
3) Bland de våde ting i det tørre
4) Bland, bland, bland
5) Put dejen over i en smurt form
6) Bag til den er færdig. Bagetiden var omkrine 1 time i min sløve ovn.
7) Lad kagen køle af

8) Nu er kagen kold
9) Riv skallen fra appelsinen (kun det orange)
9) Pisk frosting (Jeg lavede den på gefuhl, så prøv du at gør det samme)
10) smør frosting på den afkølede kage
11) Nom nom nom


Bedømmelse: 6 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Mikkelsen

Ingredienser:

KAGEN

- 6 dl hvedemel
- 4 dl sukker
- 1 spk vaniliesukker
- 1 dl kakaopulver
- 1 spsk bagepulver
- 1 dl saft fra 1 øko appelsin (gem skallen)
- 5 dl soyakakao
- 100 g hakket mørk chokolade
- 1/2 dl rapsolie

FROSTING

- FRI eller anden plante margeringe
- Fintrevet skal fra øko 1 appelsin
- Flourmelis
- Evt. lidt kakaopulver
 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik

Alle opskrifter af Mikkelsen:






Kommentarer

sundy
8 år siden

Den er også super god med havremælk. Jeg brugte Sukrin og stevia i stedet for sukker. Holder sig helt op til 1 uge i køleskab.....