Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Rødebedebøffer

Rødebedebøffer

Vegansk

Kog kartofler og rødbeder al dente. Køl af i kold vand.

Lav hørfrø-slim; knus 3-4 spsk hørfrø, kog vand og hæld over, lad trække.

Riv kartofler og rødbeder, kom i stor skål.

Kom hirseflager, olie, hørfrø-slim og krydderier i, rør rundt.
Smag til og kom mere af ingredienserne i, indtil det den får fars-fornemmelse.

Steg bøfferne i olie, eller:
Form bøfferne og kom på en badeplade i ovnen ved 180 grader varmluft/grill i 30 min, indtil de er sprøde på overfladen.

Kan nydes varme og kolde.

Bruger dem gerne i burger, sandwich eller på rugbrødsmad.
Eller spiser som en snack, da de smager fantastisk!


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Zhcoop Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

1 kg Kartofler

1 kg Rødbeder

1-2 dl Hirseflager

½-1 dl Hørfrø-slim

½-1 dl Olie, smags-neutral

en håndfuld Basilikum, tørret

Salt og Peber
 
Se flere opskrifter på Frikadeller

Alle opskrifter af Zhcoop Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.: