Rødebedebøffer
Vegansk
Kog kartofler og rødbeder al dente. Køl af i kold vand.Lav hørfrø-slim; knus 3-4 spsk hørfrø, kog vand og hæld over, lad trække.
Riv kartofler og rødbeder, kom i stor skål.
Kom hirseflager, olie, hørfrø-slim og krydderier i, rør rundt.
Smag til og kom mere af ingredienserne i, indtil det den får fars-fornemmelse.
Steg bøfferne i olie, eller:
Form bøfferne og kom på en badeplade i ovnen ved 180 grader varmluft/grill i 30 min, indtil de er sprøde på overfladen.
Kan nydes varme og kolde.
Bruger dem gerne i burger, sandwich eller på rugbrødsmad.
Eller spiser som en snack, da de smager fantastisk!
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Zhcoop
1 kg Rødbeder
1-2 dl Hirseflager
½-1 dl Hørfrø-slim
½-1 dl Olie, smags-neutral
en håndfuld Basilikum, tørret
Salt og Peber
Skrevet af Zhcoop
Ingredienser:
1 kg Kartofler1 kg Rødbeder
1-2 dl Hirseflager
½-1 dl Hørfrø-slim
½-1 dl Olie, smags-neutral
en håndfuld Basilikum, tørret
Salt og Peber