Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Pasta m. butternutsauce m. drys af stegt salvie

Pasta m. butternutsauce m. drys af stegt salvie

Vegansk

Hej, denne lækre og cremede pastaret har jeg selv nydt herhjemme og den skal deles!



Varm olie i en tykbundet gryde eller høj stegepande i medium varme. Når olien er varm tilsættes salvien og steges sprød. Salvien ligges til side på en tallerken med køkkenrulle. Giv salvien et drys salt.

Tilføj butternut, løg og chiliflager i gryde, Krydder med salt og peber. Steg indtil løgene bliver klare. Tilføj grøntsagsbouillon. Reducer varmen og lad simre til butternutsquashen er mør, og halvdelen af væsken er fordampet 15-20 min.

I mellemtiden: kog pastaen efter anvisning. Dræn vandet men gem en kop af pastavandet.

Når butternutquashen er mør skal det blændes (pas på den varme damp)

Bland pasta og sauce i gryden, og tilføj lidt pastavand til der er en cremet konsistens og tilbered yderligere 2 minutter, til saucen dækker pastagen.

Til servering drysses de stegte salvieblade på toppen sammen med groft kværnet peber.


Kilde:http://cookieandkate.com/2014/creamy-vegan-butternut-squash-linguine-with-fried-sage/


Bedømmelse: 9 / 10 på 2 stemmer.

Skrevet af Klumpelil

Ingredienser:

2 spsk. olivenolie
1 spsk. Hakket salvie
1 lille til mellemstor butternut, hakket

1 løg
2 hvidløgsfed
1 nip chiliflager
Salt
Peber
2 kopper grøntsagsbouillon
En god pakke friskpasta (ca 350 g)

 
Se flere opskrifter på Pasta og andre hvedeprodukter