
Pasta m. butternutsauce m. drys af stegt salvie
Vegansk
Hej, denne lækre og cremede pastaret har jeg selv nydt herhjemme og den skal deles!Varm olie i en tykbundet gryde eller høj stegepande i medium varme. Når olien er varm tilsættes salvien og steges sprød. Salvien ligges til side på en tallerken med køkkenrulle. Giv salvien et drys salt.
Tilføj butternut, løg og chiliflager i gryde, Krydder med salt og peber. Steg indtil løgene bliver klare. Tilføj grøntsagsbouillon. Reducer varmen og lad simre til butternutsquashen er mør, og halvdelen af væsken er fordampet 15-20 min.
I mellemtiden: kog pastaen efter anvisning. Dræn vandet men gem en kop af pastavandet.
Når butternutquashen er mør skal det blændes (pas på den varme damp)
Bland pasta og sauce i gryden, og tilføj lidt pastavand til der er en cremet konsistens og tilbered yderligere 2 minutter, til saucen dækker pastagen.
Til servering drysses de stegte salvieblade på toppen sammen med groft kværnet peber.
Kilde:http://cookieandkate.com/2014/creamy-vegan-butternut-squash-linguine-with-fried-sage/
Bedømmelse: 9 / 10 på 2 stemmer.
Skrevet af Klumpelil
1 spsk. Hakket salvie
1 lille til mellemstor butternut, hakket
1 løg
2 hvidløgsfed
1 nip chiliflager
Salt
Peber
2 kopper grøntsagsbouillon
En god pakke friskpasta (ca 350 g)
Skrevet af Klumpelil
Ingredienser:
2 spsk. olivenolie1 spsk. Hakket salvie
1 lille til mellemstor butternut, hakket
1 løg
2 hvidløgsfed
1 nip chiliflager
Salt
Peber
2 kopper grøntsagsbouillon
En god pakke friskpasta (ca 350 g)