Gubler's kartoffel/tomat ret
Vegansk
Skær kartoflerne ud i små tern (behold gerne skrællen på), og kog dem med lidt salt (gerne Himalaya-salt).Mens kartoflerne koger, skærer du hvidløgene og løget i små dele.
Når kartoflerne er kogt ligger du dem over i en dyb tallerken, hvorefter du svitser løgene og hvidløgene i olie (jeg brugte olivenolie) i samme gryde, som du har kogt kartoflerne i.
Når løgene er blevet gennemsigtige/ let brune smider du kartoflerne, indholdet fra tomatdåsen, ½ teske salt, ½ teske peber, ½ teske oregano og ½ teske basilikum i gryden også. Så rører du rundt, og lader det hele komme op og koge en smule.
Når det har været oppe at koge, så er det færdigt!
OBS: Det er ikke en suppe, så den skal ikke blive flydende.
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Ally Gubler
1 dåse hakkede tomater
1 lille-mellemstort løg
4 fed hvidløg (afhænger af, hvor godt du kan lide hvidløg)
Olivenolie (eller anden olie)
Krydderier: salt (gerne krydderurtesalt fra Urtekram), peber (gerne Krydderpeber fra Urtekram), oregano, basilikum
Skrevet af Ally Gubler
Ingredienser:
300-400 g. kartofler1 dåse hakkede tomater
1 lille-mellemstort løg
4 fed hvidløg (afhænger af, hvor godt du kan lide hvidløg)
Olivenolie (eller anden olie)
Krydderier: salt (gerne krydderurtesalt fra Urtekram), peber (gerne Krydderpeber fra Urtekram), oregano, basilikum