
Seitan steg
Vegansk
Opskrift på vegansk Seitan-stegTager ca. 1 time at lave sammenlagt.
1. Hæld 400 g gluten mel i en stor skål.
2. Tilsæt krydderier til melet.
3. Fyld et deciliter målebæger med 1 dåse tomatpure, vand, olie og soyasauce indtil du har 3,5 dl væske.
4. Tilsæt væsken til gluten-melet og rør kraftigt rundt i blandingen til alt væsken er suget ind i melet. Lad din seitan stå i et par minutter.
5. Pak din seitan ind i sølvpair, formet som du vil have seitan-stegen.
6. Kog vand i en gryde med en grøntsags damper øverst.
7. Læg stegen i sølvpapir i din grøntsags damper og læg lå på.
8. Lad stegen blive dampet i ca. 40 min.
9. Pak stegen ud og lad den afkøle i 10 min.
10. Ovnsteg stegen og husk at smør overfladen ind i en marinade inden.
God fornøjelse...
Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.
Skrevet af Diamat
400 g. Gluten-mel
Væske:
1 dl vand
1 dl olie
1 dl tomatpure
1/2 dl soyasauce
Krydderier:
Røget paprika
Sort pepper
Muskatnød
5 fed hvidløg
Salt
Sølvpapir
Grøntsagskoger/si
Skrevet af Diamat
Ingredienser:
Mel:400 g. Gluten-mel
Væske:
1 dl vand
1 dl olie
1 dl tomatpure
1/2 dl soyasauce
Krydderier:
Røget paprika
Sort pepper
Muskatnød
5 fed hvidløg
Salt
Sølvpapir
Grøntsagskoger/si
Kommentarer
granhammer vegan xvx
9 år siden
9 år siden
gluten pulver du men vel ikke bare en mel type indholdene gluten vel ?
granhammer vegan xvx
9 år siden
9 år siden
Hvor længe i ovn og behøves den komme i ovn og hbad vis ingen grønsags koger har