Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Forårsruller med spinatnudler og grøntsager

Vegansk

Kog noget vand i elkedelen og hæld det over nudlerne. Lad det stå, til nudlerne er blevet bløde.
Skær løg og hvidløg ud (løgene behøver IKKE skæres i mini tern, det gjorde jeg ikke).
Hæld olivenolie på en pande (det der svarer til en 5 krone). Tag evt. et stykke køkkenrulle og smør det ud over panden). Når olivenolien er varm smider du løg og hvidløg på og lader det stege i cirka 2 min. Husk at røre rundt en gang imellem. I mens det steger skærer du gulerødder i store tern og smider det på panden. Lad det stege indtil løgene er gyldne.
Til sidst tilsætter du nudlerne sammen med soyaen og lidt mere olivenolie + chiliflagerne, og lader det stege i soyaen. Smag til med salt. Hvis nudlerne hænger sammen tilsætter du bare lidt mere soya.
Når det så er færdig, gør du et rispapir af gangen vådt og ligger fyldet ind i og folder det til en forårsrulle (det kan godt være lidt vanskeligt - især hvis du fylder for meget i, ligesom jeg altid gør...). Fold resten ligesådan. Færdig!
Tip: tag to store tallerkener, og fyld vand i den ene. Der ligger du rispapiret i, hvorefter du tager det over på den anden tallerken og fylder fyldet i. Det er meget nemmere :D
Forårsrullerne kan sagtens holde sig i 2-3 dage i køleskabet.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Emmelie

Ingredienser:

Til 2-4 personer:

3 pakker spinatnudler (købes i Føtex til 6kr. Der er fire pakker i en pakke).
2 pakker rispapir á 9 stk. (kan købes i Søstrene Grene til 10kr. stykket).
Soya (Jeg brugte soyasovs fra Urtekram, men den billige fra Føtex til 15kr. fungerer også fint).
5 store gulerødder
5 små løg (eller tre store)
2-3 fed hvidløg
Salt (evt. krydderurtesalten fra Urtekram).
1 tsk. chiliflager (Urtekram's chiliflager koster 19 kr. i Føtex)
Olivenolie

Ting:
1 pande (gerne med høj kant)
1 urte/grøntsagskniv
1 skærebræt
1 dims til at røre rundt med på panden
2 tallerkener
1 teske (til salten og chilien)
 
Se flere opskrifter på Gryde- og wokretter