Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Korma sauce

Vegansk

Kormasaucen laves i en gryde for sig.
Løg, hvidløg og evt chili svitses i en gryde.
Derefter tilsættes de hakkede tomater og kokosmælken.
Når saucen er kogt op krydres den.

Denne skal nu bare stå og simre.

Den friske spinat svitses på en pande, evt med andre grøntsager.
Skal der tofu i, skal det på panden først, for at blive ordentligt gennemstegt.

Når grøntsagerne har fået et par minutter, tilsættes de saucen, som nu skal have lov at stå og simre i 5-10 minutter.

Imens hakkes cashewnødderne og mynten, som kommes op i en skål, og kan drysses på den færdige ret. Dette giver retten lidt bid, samt en dejlig frisk smag fra mynten.


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Hecate

Ingredienser:

Saucen:

1 ds. kokosmælk
1 ds hakkede tomater
1 stort løg
2-3 fed hvidløg
salt
peber
spidskommen
koriander (gerne frisk)

evt en enkelt chili, hvis man vil have det lidt stærkt

Fyld:
Frisk spinat

kan suppleres med stegt tofu, porre, squash eller hvad man ellers er til.

Til at drysse ovenpå:
Hakkede cashewnødder
Frisk mynte.

 
Se flere opskrifter på Hovedretter og fint mad

Alle opskrifter af Hecate:



Korma sauce