Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Nutella

Nutella

Vegansk

Jeg har netop fundet denne opskrive på en svensk side. Jeg synes det smager fantastisk!

Læg hasselnødderne på en bageplade og bag dem ved 200 grader celsius, til de bliver mørkebrune. Dette tager ca. 10 minutter.

Pil så 'skallen' af (for at gøre det lettere, så put dem i et håndklæde og gnub dem mod hinanden).

Blend nødderne til de opnår en cremet konsistens.

Tilsæt flormelis, vaniliesukker, kakao og salt og bland det godt.

Hvis du ønsker, tilsætter du nu olien, til du opnår den ønskede konsisten.

Hæld så på glas eller anden beholder, og opbevar et køligt sted :)

PS. Hvis du vil have den sødere, så tilsæt mere flormelis. Det bliver lidt trial and error, til man finder den opskrift, der virker bedst for en.

----------

For at den er lettere at smøre ud, så efter den har nået en respektabel temperatur, så stil den i et skab eller lignende.


Bedømmelse: 2 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Kappa Denne bruger har i år '14 doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

200 g hasselnødder
1 dl kakao
0,75-1,5 dl flormelis (afhængigt af, hvor sød du ønsker den)
1 knivspids vaniljesukker (eller efter smag)
1 knivspids salt

eventuelt lidt olie
 
Se flere opskrifter på Pålæg