Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Chokodruer

Vegansk

De her er pænt geniale og virkelig nemme at konstruere.
Det startede egentlig ved et tilfælde, da min ven Karat kom til fællesfråder her i Buddhahytten og ville lave dem med jordbær men kunne ikke hitte nogen, så hun prøvede med de vindruer, hun havde derhjemme.
Tag en plade vegansk choko (jeg er pænt tosset med den med lakrids fra Toms :)), smelt den over vandbad.
Plop en håndfuld stenfrie vindruer i og vend dem, til chokoladen dækker, og sæt dem til at køle på bagepapir.
Gentag til der ikke er flere. En plade choko rækker nemt til en hel bakke vindruer.
Jeg elsker den lidt bitre smag af choko, lakridsens dybe glød og druernes søde friskhed.
Vær dog opmærksom på, at de eksploderer, når man bider i den, så man skal først bide, når de er i munden....den første af de andre, der smagte dem til fråderen, var tæt på at spytte den første ud, da hun havde forventet fyld af marcipan/dadel/lign....heh :D.
De er lidt sarte at transportere og bliver trætte efter et par dage, men det er intet problem her i hytten, da de aldrig når uden for døren og aldrig har kunnet forblive ikke-spiste efter et døgn ;)
Prøv dem og bliv dejligt overrasket på mere end en facon !


Bedømmelse: 0 / 10 på 0 stemmer.

Skrevet af Kilroy Denne bruger har doneret penge til at holde Vegetarkontakt.dk kørende.

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Desserter, kager og slik


Kommentarer

Karat
4 år siden

Hæ hæ... jeg kan godt huske, da Signe bed i dem *GRIN*
Kilroy
4 år siden

Lige nøjagtig, Kathrine....*fnis* ;)