Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:

Vegansk Bechamelsauce

Vegansk

Bechamelsauce (til lasagne)
4 dl. soyamælk uden sukker
0,6 dl margarine
0,6 dl hvedemel
1 bouillonterning
Revet muskatnød
Hvid peber

Smelt margarinen i en gryde under lav varme og opløs bouillonterningen heri. Tilsæt melet under kraftig omrøring. Når massen har bagt op, tilsættes soyamælken, en lille smule af gangen under kraftig omrøring. Lad saucen stå ved svag varme til den er blevet tyk.

ALTERNATIVT: Nogle helsekostforretninger sælger faktisk færdigt vegansk bechamelsauce til sådan cirka 35 kroner for en kvart liter. Se billede. Det er ekstremt billigere at lave det selv.


Bedømmelse: 9 / 10 på 6 stemmer.

Skrevet af Mette

Ingredienser:

 
Se flere opskrifter på Pasta og andre hvedeprodukter


Kommentarer

Malkavia
12 år siden

Det er jo dejligt let at lave. Og smager virkeligt godt! :)
Luna_Månebarn
11 år siden

Hvis man vil have saucen lidt mere cremet (og det vil man da - vil man ikk'?) kan man tilsætte lidt sojafløde - evt i stedet for sojamælken?
Kat
9 år siden

Nem og god. Smager lidt "ostet"
enLouise
9 år siden

Mmmmh!
Lavede dobbelt portion og brugte 1 sojafløde i og addede op med sojamælk. Det blev bare SÅ lækkert!
Ost
8 år siden

Den kunne jeg godt have brugt igår.. øvbøv. det bliver næste gang til lasagne!
Søs
6 år siden

Simpelthen en lækker sovs til den veganske lasagne! :) Det smagte jo ligesom jeg husker, dengang jeg spiste alt- så fantastisk, og topkarakter herfra :)