Fyldte Portobello Svampe
Vegansk
Vask/rens svampene.Tag stokken ud og skær dem i små stykker og kom i en skål sammen med løg, tomater, hasselnødder - også skåret fint ud - drys hampefrø og krydderier på, og giv det en slat mandelmælk (kan også bruges soyafløde eller udelad det), det hele blandes sammen.
Kom lidt kokosolie på toppen af svampene og placer dem i et fad på hovedet (med toppen ned mod bunden) og kom fyldet i svampene, gerne med meget top på.
Bages i ovnen indtil man synes det er færdig (varmluft 175*)- jeg kan godt li det er halvråt, så der er noget at tygge i :]
Jeg kunne forestille mig at man kunne lave verdensbedste svampe sovs, hvis man blender det hele, men jeg spiste det bare som aftensmad, hvilket var meget lækkert - lidt gourmet agtigt ;] - tror det ville gå godt sammen med ris og evt. en let salat, hvis det skal bruges som hovedret - kan også anvendes som en forret.
Bedømmelse: 10 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af Zhcoop
1 løg
2-3 tomater
håndfuld hasselnødder (opblødte)
hampefrø
mandelmælk
salt
peber
estragon
kokosolie
Skrevet af Zhcoop
Ingredienser:
4 portobello svampe1 løg
2-3 tomater
håndfuld hasselnødder (opblødte)
hampefrø
mandelmælk
salt
peber
estragon
kokosolie