
Lækre Veganer Fastelavnsboller
Vegansk
(Inspireret af https://miasommer.wordpress.com/2012/02/19/fastelavnsboller/)Sååååå lækre fastelavnsboller, nemme at lave!

Fremgangsmåde:
Opløs gæren i mandelmælken, tilsæt derefter sukker, vaniljesukker og salt. Tilsæt Becel og melet lidt efter lidt, og ælt dejen godt. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 30 minutter.
Når dejen har hævet, skal den æltes igennem og formes til boller. Del dejen i cirka 20 lige store kugler, og rul hver enkelt kugle ud, så den ligner en lille pandekage. Placer most banan og en lille brik chokolade i midten og "luk" så bollen.
Lad bollerne efterhæve i 20 minutter tildækket et lunt sted.
Bollerne bages ved 200 grader almindelig ovn i cirka 15 minutter, til de er let gyldne.
Når bollerne er afkølede, smøres de med glasur og pyntes.
Inspireret af https://miasommer.wordpress.com/2012/02/19/fastelavnsboller/
Bedømmelse: 9 / 10 på 1 stemme.
Skrevet af Mikline Dyveke
500-600 g hvedemel
250 ml økologisk mandelmælk, “fingervarmt”
50 g gær
100 g flydende Becel
50 g kokossukker (eller sukker)
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. salt
Fyld:
- Most banan blandet med kokosdrys/flager eller most banan med mørk fairtrade chokolade.
* Brug evt. kagecreme fra Dr. Oetker eller Maizena, eller Marcipan/Nougat
GLASUR:
- Flormelis
- Vand
- Citron saft
GLASUR:
- Flormelis
- Vand
- Citron saft
Glasur:
flormelis
vand
drys
* Brug evt. kagecreme fra Dr. Oetker eller Maizena.
Skrevet af Mikline Dyveke
Ingredienser:
Dejen til cirka 20 boller:500-600 g hvedemel
250 ml økologisk mandelmælk, “fingervarmt”
50 g gær
100 g flydende Becel
50 g kokossukker (eller sukker)
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. salt
Fyld:
- Most banan blandet med kokosdrys/flager eller most banan med mørk fairtrade chokolade.
* Brug evt. kagecreme fra Dr. Oetker eller Maizena, eller Marcipan/Nougat
GLASUR:
- Flormelis
- Vand
- Citron saft
GLASUR:
- Flormelis
- Vand
- Citron saft
Glasur:
flormelis
vand
drys
* Brug evt. kagecreme fra Dr. Oetker eller Maizena.