Opskrifter:
Forumtråde:
Profiler:
Knækbrød med vegansk enkelt pålæg

Knækbrød med vegansk enkelt pålæg

Vegansk

Her er nogle forsag til hvad man kan spise på sit brød eller sin knækbrød.

Det er en lækker og sund morgenmad/frokost, fri fra animalske produkter :) God til at tage med i madpakken eller på arbejde, den mætter godt.
Man kan selvfølgelig også bruge avokado, peberfrugt osv.

Det første jeg fandt problematisk ved at skifte fra "altædende" til (ikke fanatisk ;) ) veganer, var hvad eg skulle bruge som pålæg/smørelse, andet end avokado og banan. Jeg bruger nu mange forskellige smørelser istedet for smør, som fx: Rå- koldpresset kokosolie(ikke ofte), Becel plantesmør, Sort oliventapenade, basilikum pesto, peanut butter osv.
Og pålæg kan man forsøge sig med: Kerner, spinat, hjertesalat og andet salat, banan, agurk, tomat osv. (Såå mange muligheder)

GO VEGAN <3Bedømmelse: 7 / 10 på 1 stemme.

Skrevet af Mikline Dyveke

Ingredienser:

KNÆKBRØD:

- Sigdal Bakeri: Sprødt knækbrød, Rug og Speltklid. Når man førsthar prøvet dette knækbrød, no turning back! Det mætter og er fyldt med fiber og proteiner og alt muligt andet godt.

PÅLÆG:

- Pesto istedet for smør! Man kan også bruge Becel plantesmør. Da pesto bør smides ud 4-5 dage efter åbning, prøver jeg at bruge det til så meget som muligt. Desuden smager det fantastisk med knækbrødet.

- Økologiske Solsikkekerner/græskarkerner. skal ristes i ovnen i 5-10 for at komme af med farllige bakterier, svamp. Du kan også bruge eftervarmen fra ovnen, efter den har været brugt til noget andet. Bare rist hele posen med det samme! Kan bruges til alt, som fx salat og topping.

- Agurk. En overraskende god kombination mellem pestoen og agurken, mums!
 
Se flere opskrifter på Pålæg

Alle opskrifter af Mikline Dyveke: